Prijzen in Lubango

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Lubango? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Lubango.

Lubango - hoeveel betalen we in de winkels? Lubango - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Lubango - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Lubango: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 3 uur geleden)

Valuta in Angola: Angolese kwanza (AOA). Voor 10 euro je 9,08 duizend Angolese kwanza krijgen. Voor 100 euro je 90,8 duizend Angolese kwanza krijgen. En de andere kant op: Voor 100 Angolese kwanza je 0,112 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Lubango? Hoeveel betalen we voor een kamer in Lubango?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Angola is € 49 (US$ 54). 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 39 (US$ 43)


Is het duur in winkels in Lubango? Betaal ik veel voor de boodschappen in Lubango? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Lubango, zoals: (De laatste update: eergisteren)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Lubango? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Lubango? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Lubango?En als de reis plannen zijn gewoon voor een bepaalde regio van de wereld, dan misschien zal komen goedkoper dan in Lubango in nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Namibië, Botswana, Zambia, Congo en Zimbabwe.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Lubango

Lubango - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Levenskosten Lubango

  1. Eenrichtingskaartje (plaatselijk vervoer) € 0,28 (US$ 0,3)
  2. Benzine (1 liter) € 0,31 (US$ 0,33)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Angola? Kijk hier: Prijzen in steden in Angola

Prijzen: Luanda   Dondo   Ambriz   N'zeto   Porto Amboim   Cacuaco   Benguela   Cabinda   Lubango   Camabatela  

Kosten van levensonderhoud in Angola: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Angola met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: