Prijzen in Lubango

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Lubango? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Lubango.

Hoeveel betalen we in de winkels in Lubango? Lubango - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Lubango - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Lubango: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 9 uur geleden)

Valuta in Angola Angolese kwanza (AOA). Voor 10 euro kun je 9,13 duizend Angolese kwanza krijgen. Voor 100 euro kun je 91,3 duizend Angolese kwanza krijgen. En andersom: Voor 100 Angolese kwanza kun je 0,11 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Lubango? Hoeveel betalen we voor een kamer in Lubango?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Angola is € 50 (US$ 53). 3-sterrenhotels bieden accommodatie voor een gemiddelde prijs van € 40 (US$ 42)


Is het duur in winkels in Lubango? Betaal ik veel voor boodschappen in Lubango? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Lubango, zoals: (De laatste update: gisteren)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Lubango? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Lubango? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Lubango?En als de reisplannen slechts voor een bepaalde regio van de wereld zijn, zou het dan goedkoper kunnen zijn dan in Lubango in naburige landen? Zie prijzen in: Namibië, Botswana, Zambia, Congo en Zimbabwe.

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Lubango

Lubango - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Levenskosten Lubango

  1. Enkele reis (lokaal vervoer) € 0,17 (US$ 0,18)
  2. Benzine (1 liter) € 0,19 (US$ 0,2)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Angola? Kijk hier: Prijzen in steden in Angola

Prijzen: Luanda   Benguela   Cabinda   Lubango   Camabatela   Ambriz   Bibala  

Kosten van levensonderhoud in Angola: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Angola met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: