Prijzen in Benguela

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Benguela? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Benguela.

Benguela - wat zijn de prijzen in de supermarkt? Benguela - zijn de kosten van levensonderhoud hoger dan in Nederland? Benguela - hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Benguela: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 5 uur geleden)

Valuta in Angola: Angolese kwanza (AOA). Voor 10 euro je 9,16 duizend Angolese kwanza krijgen. Voor 100 euro je 91,6 duizend Angolese kwanza krijgen. En de andere kant op: Voor 100 Angolese kwanza je 0,114 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Benguela? Hoeveel betalen we voor een kamer in Benguela?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Angola is € 34 (US$ 37). 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 34 (US$ 37)


Is het duur in winkels in Benguela? Betaal ik veel voor de boodschappen in Benguela? Hieronder vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Benguela, zoals: (De laatste update: 3 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Benguela? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Benguela? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Benguela?En als u van plan bent een reis naar een bepaalde regio van de wereld, misschien goedkoper dan in Benguela zal worden in de nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Namibië, Botswana, Zambia, Congo en Zimbabwe.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Benguela

Benguela - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 3,3K

gemiddelde verdiensten

€ 3,3K
4.5% meer dan in Nederland

Levenskosten Benguela

  1. Gemiddeld Maandelijks Netto Salaris (na belasting) € 3,3K (US$ 3,6K)
  2. Hypotheekrente in procenten (%), Jaarlijks 25%

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Angola? Kijk hier: Prijzen in steden in Angola

Prijzen: Luanda   Dondo   Ambriz   N'zeto   Porto Amboim   Cacuaco   Benguela   Cabinda   Lubango   Camabatela  

Kosten van levensonderhoud in Angola: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Angola met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: