Prijzen in Benguela

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Benguela? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Benguela.

Wat zijn de prijzen in de supermarkten in Benguela? Zijn de kosten van levensonderhoud in Benguela hoger dan in Nederland? Kosten in Benguela: hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina hieronder vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Benguela: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 14 uur geleden)

Valuta in Angola Angolese kwanza (AOA). Voor 10 euro kun je 9,24 duizend Angolese kwanza krijgen. Voor 100 euro kun je 92,4 duizend Angolese kwanza krijgen. En andersom: Voor 100 Angolese kwanza kun je 0,108 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Benguela? Hoeveel betalen we voor een kamer in Benguela?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Angola is € 33 (US$ 36). 3-sterrenhotels bieden accommodatie voor een gemiddelde prijs van € 33 (US$ 36)


Is het duur in winkels in Benguela? Betaal ik veel voor boodschappen in Benguela? Hieronder vind je de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Benguela, zoals: (De laatste update: 4 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Benguela? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Benguela? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Benguela?Als u een reis plant naar een specifieke regio van de wereld, zou het goedkoper kunnen zijn dan in Benguela? Bekijk de prijzen in de nabijgelegen landen: Namibië, Botswana, Zambia, Congo en Zimbabwe.

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Benguela

Benguela - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 3,27K

gemiddelde verdiensten

€ 3,27K
1.4% meer dan in Nederland

Levenskosten Benguela

  1. Gemiddeld maandelijks netto salaris (na belasting) € 3,27K (US$ 3,53K)
  2. Jaarlijkse hypotheekrente in procenten (%) 25%

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Angola? Kijk hier: Prijzen in steden in Angola

Prijzen: Luanda   Benguela   Cabinda   Lubango   Camabatela   Ambriz   Bibala  

Kosten van levensonderhoud in Angola: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Angola met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: