Prijzen in Cabinda

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Cabinda? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Cabinda.

Cabinda - wat zijn de prijzen in de supermarkt? Cabinda - zijn de kosten van levensonderhoud hoger dan in Nederland? Cabinda - hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Cabinda: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 7 uur geleden)

Valuta in Angola: Angolese kwanza (AOA). Voor 10 euro je 8,92 duizend Angolese kwanza krijgen. Voor 100 euro je 89,2 duizend Angolese kwanza krijgen. En de andere kant op: Voor 100 Angolese kwanza je 0,112 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Cabinda? Betaal ik veel voor de boodschappen in Cabinda? Hieronder vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Cabinda, zoals: (De laatste update: 6 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Cabinda? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Cabinda? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Cabinda?En als u van plan bent een reis naar een bepaalde regio van de wereld, misschien goedkoper dan in Cabinda zal worden in de nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Namibië, Botswana, Zambia, Congo en Zimbabwe.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Cabinda

Cabinda - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs het huren van een klein appartement in het centrum € 590

het huren van een klein appartement in het centrum

€ 590
met de helft minder dan in Nederland

Prijs het huren van een groot appartement buiten het centrum € 2,6K

het huren van een groot appartement buiten het centrum

€ 2,6K
met de helft meer dan in Nederland

Levenskosten Cabinda

  1. Appartement (1 slaapkamer) in het centrum van de stad € 590 (US$ 630)
  2. Appartement (3 slaapkamers) Buiten het centrum € 2,6K (US$ 2,7K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Angola? Kijk hier: Prijzen in steden in Angola

Prijzen: Luanda   Benguela   Cabinda   Lubango   Camabatela   Ambriz   Bibala  

Kosten van levensonderhoud in Angola: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Angola met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: