Prijzen in Ambriz

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Ambriz? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Ambriz.

Ambriz prijswijzigingen hikersbay.com
Ambriz Voedselprijzen & Restaurantprijzen

Ambriz - hoeveel betalen we in de winkels? Ambriz - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Ambriz - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Ambriz: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 10 uur geleden)

Valuta in Angola: Angolese kwanza (AOA). Voor 9,9 euro je 8,83 duizend Angolese kwanza krijgen. Voor 99 euro je 88,3 duizend Angolese kwanza krijgen. En de andere kant op: Voor 99 Angolese kwanza je 0,111 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Ambriz? Betaal ik veel voor de boodschappen in Ambriz? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Ambriz, zoals: (De laatste update: vandaag)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Ambriz? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Ambriz? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Ambriz?En als de reis plannen zijn gewoon voor een bepaalde regio van de wereld, dan misschien zal komen goedkoper dan in Ambriz in nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Namibië, Botswana, Zambia, Congo en Zimbabwe.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Ambriz

Ambriz - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 4,6K

gemiddelde verdiensten

€ 4,6K
met de helft meer dan in Nederland

Levenskosten Ambriz

  1. Gemiddeld Maandelijks Netto Salaris (na belasting) € 4,6K (US$ 5K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Angola? Kijk hier: Prijzen in steden in Angola

Prijzen: Luanda   Benguela   Cabinda   Lubango   Camabatela   Ambriz   Bibala  

Kosten van levensonderhoud in Angola: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Angola met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: