Prijzen in Camabatela

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Camabatela? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Camabatela.

Wat zijn de prijzen in Camabatela de supermarkt? Zijn de kosten van levensonderhoud in Camabatela hoger dan die in Nederland? Camabatela - hoeveel moet je uitgeven aan entertainment en hoeveel ga je betalen in restaurants en bars?
Hieronder leest u de actuele prijs- en kostenopgave in Camabatela: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 11 uur geleden)

Valuta in Angola: Angolese kwanza (AOA). Voor 9,9 euro je 8,83 duizend Angolese kwanza krijgen. Voor 99 euro je 88,3 duizend Angolese kwanza krijgen. En de andere kant op: Voor 99 Angolese kwanza je 0,111 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Camabatela? Betaal ik veel voor de boodschappen in Camabatela? Op deze pagina vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Camabatela, zoals: (De laatste update: vandaag)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Camabatela? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Camabatela? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Camabatela?Als je denkt over reizen en het hoeft niet per se een specifiek land te zijn, zijn de kosten misschien lager dan in Camabatela in een van de nabijgelegen landen? Bekijk de prijzen in: Namibië, Botswana, Zambia, Congo en Zimbabwe.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Camabatela

Camabatela - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 5,1K

gemiddelde verdiensten

€ 5,1K
61% meer dan in Nederland

Levenskosten Camabatela

  1. Prijs per vierkante meter voor een appartement in het centrum van de stad € 4,4K (US$ 4,7K)
  2. Gemiddeld Maandelijks Netto Salaris (na belasting) € 5,1K (US$ 5,4K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Angola? Kijk hier: Prijzen in steden in Angola

Prijzen: Luanda   Benguela   Cabinda   Lubango   Camabatela   Ambriz   Bibala  

Kosten van levensonderhoud in Angola: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Angola met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: