Prijzen in Nola

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Nola? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Nola.

Nola - hoeveel betalen we in de winkels? Nola - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Nola - hoeveel moet je uitgeven aan entertainment en hoeveel ga je betalen in restaurants en bars?
Hieronder leest u de actuele prijs- en kostenopgave in Nola: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 18 uur geleden)

Valuta in Centraal-Afrikaanse Republiek: CFA-frank (XAF FCFA). Voor 10 euro je 6,56 duizend CFA-frank krijgen. Voor 100 euro je 65,6 duizend CFA-frank krijgen. En de andere kant op: Voor 100 CFA-frank je 0,152 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Nola? Betaal ik veel voor de boodschappen in Nola? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Nola, zoals: (De laatste update: gisteren)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Nola? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Nola? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Nola?En als de reis plannen zijn gewoon voor een bepaalde regio van de wereld, dan misschien zal komen goedkoper dan in Nola in nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Congo (DRC), Tsjaad, Zuid-Soedan, Kameroen en Congo.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Nola

Nola - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs spijkerbroek € 0,092

spijkerbroek

€ 0,092
100% minder dan in Nederland

Levenskosten Nola

  1. 1 Paar Nike Running Shoes (Mid-Range) € 0,064 (CFA 42)
  2. 1 Paar Heren Leren Zakelijke Schoenen € 0,12 (CFA 79)
  3. Maandelijkse pas (normale prijs) € 0,12 (CFA 79)
  4. 1 Paar spijkerbroeken (Levis 501 of vergelijkbaar) € 0,092 (CFA 60)
  5. Taxi 1km (normaal tarief) € 0,0044 (CFA 2,9)
  6. Taxi 1 uur wachten (normaal tarief) € 0,022 (CFA 14)
  7. 1 Zomerjurk in een Chain Store (Zara, H&M,...) € 0,14 (CFA 90)
  8. Toyota Corolla 1.6l 97kW Comfort (of gelijkwaardige nieuwe auto) € 21 (CFA 13K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Centraal-Afrikaanse Republiek? Kijk hier: Prijzen in steden in Centraal-Afrikaanse Republiek

Prijzen: Bangui   Nola   Bambari   Bimbo   Alindao  

Kosten van levensonderhoud in Centraal-Afrikaanse Republiek: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Centraal-Afrikaanse Republiek met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: