Prijzen in Nola

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Nola? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Nola.

Hoeveel betalen we in de winkels in Nola? Nola - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Nola - Hoeveel moet je uitgeven aan entertainment en hoeveel ga je betalen in restaurants en bars?
Hieronder leest u de actuele prijs- en kostenopgave in Nola: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 18 uur geleden)

Valuta in Centraal-Afrikaanse Republiek CFA-frank (XAF FCFA). Voor 10 euro kun je 6,56 duizend CFA-frank krijgen. Voor 100 euro kun je 65,6 duizend CFA-frank krijgen. En andersom: Voor 100 CFA-frank kun je 0,152 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Nola? Betaal ik veel voor boodschappen in Nola? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Nola, zoals: (De laatste update: 4 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Nola? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Nola? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Nola?En als de reisplannen slechts voor een bepaalde regio van de wereld zijn, zou het dan goedkoper kunnen zijn dan in Nola in naburige landen? Zie prijzen in: Congo (DRC), Tsjaad, Zuid-Soedan, Kameroen en Congo.

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Nola

Nola - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs jeans € 0,092

jeans

€ 0,092
De prijzen in 100% zijn lager dan in Nederland

Levenskosten Nola

  1. 1 paar Nike hardloopschoenen of vergelijkbaar € 0,064 (CFA 42)
  2. 1 paar herenleren schoenen € 0,12 (CFA 79)
  3. Maandpas (normale prijs) € 0,12 (CFA 79)
  4. 1 paar jeans (Levis 501 of vergelijkbaar) € 0,092 (CFA 60)
  5. Taxi 1km (normaal tarief) € 0,0044 (CFA 2,9)
  6. Taxi 1 uur wachten (normaal tarief) € 0,022 (CFA 14,5)
  7. 1 Zomerjurk in een ketenwinkel (Zara, H&M,...) € 0,14 (CFA 90)
  8. Toyota Corolla 1.6l, 97kW Comfort (of gelijkwaardige nieuwe auto) € 21 (CFA 13,5K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Centraal-Afrikaanse Republiek? Kijk hier: Prijzen in steden in Centraal-Afrikaanse Republiek

Prijzen: Bangui   Nola   Bambari   Bimbo   Alindao  

Kosten van levensonderhoud in Centraal-Afrikaanse Republiek: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Centraal-Afrikaanse Republiek met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

jeans

€ 0,092
De prijzen in 100% zijn lager dan in Nederland