Prijzen in Alindao

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Alindao? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Alindao.

Wat zijn de prijzen in Alindao de supermarkt? Zijn de kosten van levensonderhoud in Alindao hoger dan die in Nederland? Alindao - hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Alindao: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 12 uur geleden)

Valuta in Centraal-Afrikaanse Republiek: CFA-frank (XAF FCFA). Voor 10 euro je 6,56 duizend CFA-frank krijgen. Voor 100 euro je 65,6 duizend CFA-frank krijgen. En de andere kant op: Voor 100 CFA-frank je 0,152 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Alindao? Betaal ik veel voor de boodschappen in Alindao? Op deze pagina vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Alindao, zoals: (De laatste update: gisteren)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Alindao? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Alindao? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Alindao?Als je denkt over reizen en het hoeft niet per se een specifiek land te zijn, zijn de kosten misschien lager dan in Alindao in een van de nabijgelegen landen? Bekijk de prijzen in: Congo (DRC), Tsjaad, Zuid-Soedan, Kameroen en Congo.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Alindao

Alindao - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 1

gemiddelde verdiensten

€ 1
100% minder dan in Nederland

Levenskosten Alindao

  1. Gemiddeld Maandelijks Netto Salaris (na belasting) € 1 (CFA 670)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Centraal-Afrikaanse Republiek? Kijk hier: Prijzen in steden in Centraal-Afrikaanse Republiek

Prijzen: Bangui   Nola   Bambari   Bimbo   Alindao  

Kosten van levensonderhoud in Centraal-Afrikaanse Republiek: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Centraal-Afrikaanse Republiek met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

gemiddelde verdiensten

€ 1
100% minder dan in Nederland