Prijzen in Bimbo

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Bimbo? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Bimbo.

Wat zijn de prijzen in de supermarkten in Bimbo? Zijn de kosten van levensonderhoud in Bimbo hoger dan die in Nederland? Kosten in Bimbo: hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina hieronder vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Bimbo: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 13 uur geleden)

Valuta in Centraal-Afrikaanse Republiek CFA-frank (XAF FCFA). Voor 10 euro kun je 6,56 duizend CFA-frank krijgen. Voor 100 euro kun je 65,6 duizend CFA-frank krijgen. En andersom: Voor 100 CFA-frank kun je 0,152 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Bimbo? Betaal ik veel voor boodschappen in Bimbo? Op deze pagina vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Bimbo, zoals: (De laatste update: 4 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Bimbo? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Bimbo? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Bimbo?Als je denkt aan reizen en het hoeft niet per se een specifiek land te zijn, zijn de kosten misschien lager dan in Bimbo in een van de nabijgelegen landen? Bekijk de prijzen in: Congo (DRC), Tsjaad, Zuid-Soedan, Kameroen en Congo.

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Bimbo

Bimbo - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Levenskosten Bimbo

  1. Prijs per vierkante meter voor een appartement in het stadscentrum € 1,22K (CFA 800K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Centraal-Afrikaanse Republiek? Kijk hier: Prijzen in steden in Centraal-Afrikaanse Republiek

Prijzen: Bangui   Nola   Bambari   Bimbo   Alindao  

Kosten van levensonderhoud in Centraal-Afrikaanse Republiek: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Centraal-Afrikaanse Republiek met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: