Prijzen in Bambari

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Bambari? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Bambari.

Bambari - wat zijn de prijzen in de supermarkt? Bambari - zijn de kosten van levensonderhoud hoger dan in Nederland? Bambari - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Bambari: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 19 uur geleden)

Valuta in Centraal-Afrikaanse Republiek: CFA-frank (XAF FCFA). Voor 10 euro je 6,56 duizend CFA-frank krijgen. Voor 100 euro je 65,6 duizend CFA-frank krijgen. En de andere kant op: Voor 100 CFA-frank je 0,152 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Bambari? Betaal ik veel voor de boodschappen in Bambari? Hieronder vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Bambari, zoals: (De laatste update: gisteren)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Bambari? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Bambari? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Bambari?En als u van plan bent een reis naar een bepaalde regio van de wereld, misschien goedkoper dan in Bambari zal worden in de nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Congo (DRC), Tsjaad, Zuid-Soedan, Kameroen en Congo.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Bambari

Bambari - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 1,5

gemiddelde verdiensten

€ 1,5
100% minder dan in Nederland

Levenskosten Bambari

  1. Gemiddeld Maandelijks Netto Salaris (na belasting) € 1,5 (CFA 990)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Centraal-Afrikaanse Republiek? Kijk hier: Prijzen in steden in Centraal-Afrikaanse Republiek

Prijzen: Bangui   Nola   Bambari   Bimbo   Alindao  

Kosten van levensonderhoud in Centraal-Afrikaanse Republiek: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Centraal-Afrikaanse Republiek met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: