Prijzen in Benoy

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Benoy? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Benoy.

Wat zijn de prijzen in de supermarkten in Benoy? Zijn de kosten van levensonderhoud in Benoy hoger dan in Nederland? Benoy - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Benoy: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 9 uur geleden)

Valuta in Tsjaad CFA-frank (XAF FCFA). Voor 10 euro kun je 6,56 duizend CFA-frank krijgen. Voor 100 euro kun je 65,6 duizend CFA-frank krijgen. En andersom: Voor 100 CFA-frank kun je 0,152 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Benoy? Betaal ik veel voor boodschappen in Benoy? Hieronder vind je de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Benoy, zoals: (De laatste update: 4 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Benoy? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Benoy? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Benoy?

Met weinig tijd en om niet te veel geld uit te geven, kun je kiezen voor fastfood. De kosten van een maaltijdset (broodje, frietjes en een frisdrank) zijn ongeveer 0,014 euro. En als we het ons kunnen veroorloven om naar het restaurant te gaan, betalen we voor een driegangendiner rond 0,076 euro. En als je liever een cola, fanta, sprite of een soortgelijke koolzuurhoudende drank hebt, dan moet je 0,0023 euro betalen voor een klein flesje.


Als u een reis plant naar een specifieke regio van de wereld, zou het goedkoper kunnen zijn dan in Benoy? Bekijk de prijzen in de nabijgelegen landen: Centraal-Afrikaanse Republiek, Libië, Soedan, Niger en Kameroen.

Restaurants

Huidig prijsoverzicht: Prijzen in restaurants Benoy

Benoy - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs koffie € 0,0076

koffie

€ 0,0076
De prijzen in 100% zijn lager dan in Nederland

Prijs Burger King of een soortgelijke bar € 0,014

Burger King of een soortgelijke bar

€ 0,014
De prijzen in 100% zijn lager dan in Nederland

Prijs Cola, Pepsi, Sprite, Mirinda € 0,0023

Cola, Pepsi, Sprite, Mirinda

€ 0,0023
De prijzen in 100% zijn lager dan in Nederland

Prijzen In Restaurants Benoy

  1. Maaltijd voor 2 personen, middelklasse restaurant, driegangenmenu € 0,076 (FCFA 50)
  2. Cappuccino € 0,0076 (FCFA 5)
  3. McMeal bij McDonald's (of vergelijkbare combo maaltijd) € 0,014 (FCFA 9)
  4. Coca-Cola/Pepsi (0.33 liter fles) € 0,0023 (FCFA 1,5)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Tsjaad? Kijk hier: Prijzen in steden in Tsjaad

Prijzen: N'Djamena   Benoy   Baïbokoum  

Kosten van levensonderhoud in Tsjaad: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Tsjaad met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

Burger King of een soortgelijke bar

€ 0,014
De prijzen in 100% zijn lager dan in Nederland