Prijzen in Benoy

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Benoy? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Benoy.

Benoy - wat zijn de prijzen in de supermarkt? Benoy - zijn de kosten van levensonderhoud hoger dan in Nederland? Benoy - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Benoy: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 4 uur geleden)

Valuta in Tsjaad: CFA-frank (XAF FCFA). Voor 10 euro je 6,56 duizend CFA-frank krijgen. Voor 100 euro je 65,6 duizend CFA-frank krijgen. En de andere kant op: Voor 100 CFA-frank je 0,152 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Benoy? Betaal ik veel voor de boodschappen in Benoy? Hieronder vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Benoy, zoals: (De laatste update: gisteren)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Benoy? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Benoy? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Benoy?

Met het gebrek aan tijd en om niet te veel geld te spenderen kun je ook naar fastfood gaan, de kosten van de set (broodje, frietjes en wat frisdrank) is min of meer 0,014 euro. En als we het ons kunnen veroorloven om naar het restaurant te gaan, betalen we een driegangendiner rond 0,076 euro. En als je liever een cola, fanta, sprite of een soortgelijke koolzuurhoudende drank hebt, dan moet je betalen 0,0023 euro voor een klein flesje.


En als u van plan bent een reis naar een bepaalde regio van de wereld, misschien goedkoper dan in Benoy zal worden in de nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Centraal-Afrikaanse Republiek, Libië, Soedan, Niger en Kameroen.

Benoy - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs koffie € 0,0076

koffie

€ 0,0076
100% minder dan in Nederland

Prijs mac hamburger king of soortgelijke bar € 0,014

mac hamburger king of soortgelijke bar

€ 0,014
100% minder dan in Nederland

Prijs cola pepsi sprite mirinda € 0,0023

cola pepsi sprite mirinda

€ 0,0023
100% minder dan in Nederland

Restaurantprijzen Benoy

  1. Maaltijd voor 2 personen, Restaurant in het middensegment, Driegangenrestaurant € 0,076 (FCFA 50)
  2. Cappuccino (regulier) € 0,0076 (FCFA 5)
  3. McMeal bij McDonalds (of Equivalent Combo Meal) € 0,014 (FCFA 9)
  4. Cokes/Pepsi (0,33 literfles) € 0,0023 (FCFA 1,5)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Tsjaad? Kijk hier: Prijzen in steden in Tsjaad

Prijzen: Bongor   N'Djamena   Bol   Baïbokoum   Benoy  

Kosten van levensonderhoud in Tsjaad: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Tsjaad met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

mac hamburger king of soortgelijke bar

€ 0,014
100% minder dan in Nederland