Prijzen in Baïbokoum

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Baïbokoum? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Baïbokoum.

Wat zijn de prijzen in de supermarkten in Baïbokoum? Zijn de kosten van levensonderhoud in Baïbokoum hoger dan in Nederland? Baïbokoum - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Baïbokoum: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 14 uur geleden)

Valuta in Tsjaad CFA-frank (XAF FCFA). Voor 10 euro kun je 6,56 duizend CFA-frank krijgen. Voor 100 euro kun je 65,6 duizend CFA-frank krijgen. En andersom: Voor 100 CFA-frank kun je 0,152 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Baïbokoum? Betaal ik veel voor boodschappen in Baïbokoum? Hieronder vind je de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Baïbokoum, zoals: (De laatste update: 4 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Baïbokoum? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Baïbokoum? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Baïbokoum?Als u een reis plant naar een specifieke regio van de wereld, zou het goedkoper kunnen zijn dan in Baïbokoum? Bekijk de prijzen in de nabijgelegen landen: Centraal-Afrikaanse Republiek, Libië, Soedan, Niger en Kameroen.

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Baïbokoum

Baïbokoum - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Levenskosten Baïbokoum

  1. Prijs per vierkante meter voor een appartement in het stadscentrum € 99,5K (US$ 108K)
  2. Prijs per vierkante meter voor een appartement buiten het stadscentrum € 99,5K (US$ 108K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Tsjaad? Kijk hier: Prijzen in steden in Tsjaad

Prijzen: N'Djamena   Benoy   Baïbokoum  

Kosten van levensonderhoud in Tsjaad: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Tsjaad met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: