Prijzen in Santa Maria

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Santa Maria? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Santa Maria.

Wat zijn de prijzen in de supermarkten in Santa Maria? Zijn de kosten van levensonderhoud in Santa Maria hoger dan in Nederland? Santa Maria - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Santa Maria: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 10 uur geleden)

Valuta in Kaapverdië Kaapverdische escudo (CVE). Voor 10 euro kun je 1,1 duizend Kaapverdische escudo krijgen. Voor 100 euro kun je 11 duizend Kaapverdische escudo krijgen. En andersom: Voor 100 Kaapverdische escudo kun je 0,907 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Santa Maria? Hoeveel betalen we voor een kamer in Santa Maria?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Kaapverdië is € 79 (CVE 8,76K). De kosten van een kamer in een 2-sterrenhotel zijn Kaapverdië in € 54 (CVE 5,96K). 3-sterrenhotels bieden accommodatie voor een gemiddelde prijs van € 61 (CVE 6,73K) Overnachting in een 4-sterrenhotel kost € 95 (CVE 10,4K) in Kaapverdië Als u op zoek bent naar de beste voorwaarden voor uw verblijf, dan zult u in 5-sterrenhotels die veel meer luxe bieden, € 101 (CVE 11,2K) moeten betalen


Is het duur in winkels in Santa Maria? Betaal ik veel voor boodschappen in Santa Maria? Hieronder vind je de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Santa Maria, zoals: (De laatste update: gisteren)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Santa Maria? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Santa Maria? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Santa Maria?Als u een reis plant naar een specifieke regio van de wereld, zou het goedkoper kunnen zijn dan in Santa Maria? Bekijk de prijzen in de nabijgelegen landen: Gambia, Senegal, Guinee-Bissau, Mauritanië en Sierra Leone.

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Santa Maria

Entertainment

Huidig prijsoverzicht: vermaakkosten Santa Maria

Santa Maria - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs tarieven € 56

tarieven

€ 56
De prijzen in 75% zijn lager dan in Nederland

Prijs internet € 49

internet

€ 49
21% meer dan in Nederland

Levenskosten Santa Maria

  1. Internet (60 Mbps of meer, onbeperkte data, kabel/ADSL) € 49 (CVE 5,43K)
  2. Kosten (elektriciteit, verwarming, water, afval) voor een appartement van 85m2 € 56 (CVE 6,15K)

Vermaakkosten Santa Maria

  1. Fitnessclub, maandelijkse vergoeding voor 1 volwassene € 41 (CVE 4,5K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Kaapverdië? Wat zijn de prijzen en kosten op de eilanden die bij Kaapverdië horen? Zie hier: Prijzen op eilanden en in steden in Kaapverdië

Prijzen: Boa Vista   Sal   Praia   Sal   Mindelo   Santa Maria   Cidade Velha  

Kosten van levensonderhoud in Kaapverdië: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Kaapverdië met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

tarieven

€ 56
De prijzen in 75% zijn lager dan in Nederland

Prijzen op de eilanden