Prijzen in Santa Maria

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Santa Maria? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Santa Maria.

Santa Maria - wat zijn de prijzen in de supermarkt? Santa Maria - zijn de kosten van levensonderhoud hoger dan in Nederland? Santa Maria - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Santa Maria: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 22 uur geleden)

Valuta in Kaapverdië: Kaapverdische escudo (CVE). Voor 10 euro je 1,13 duizend Kaapverdische escudo krijgen. Voor 100 euro je 11,3 duizend Kaapverdische escudo krijgen. En de andere kant op: Voor 100 Kaapverdische escudo je 0,923 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Santa Maria? Hoeveel betalen we voor een kamer in Santa Maria?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Kaapverdië is € 80 (CVE 8,9K). De kosten van een kamer in een 2-sterren hotel zijn Kaapverdië in € 55 (CVE 6K). 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 62 (CVE 6,8K) Overnachting in een 4-sterren hotel kost € 96 (CVE 11K) in Kaapverdië Als u op zoek bent naar de beste voorwaarden voor uw verblijf, dan zult u in 5-sterrenhotels die veel meer luxe bieden, moeten betalen. € 100 (CVE 11K)


Is het duur in winkels in Santa Maria? Betaal ik veel voor de boodschappen in Santa Maria? Hieronder vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Santa Maria, zoals: appels, bananen of sinaasappels (De laatste update: 3 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Santa Maria? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Santa Maria? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Santa Maria?


Hieronder vindt u een volledige lijst met prijzen in Santa Maria o.a. appels, bananen of sinaasappels


En als u van plan bent een reis naar een bepaalde regio van de wereld, misschien goedkoper dan in Santa Maria zal worden in de nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Gambia, Senegal, Guinee-Bissau, Mauritanië en Sierra Leone.

Santa Maria - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs bananen € 1,8

bananen

€ 1,8
37% meer dan in Nederland

Voedselprijzen Santa Maria

  1. Bananen (1kg) € 1,8 (CVE 200)
  2. Appels (1kg) € 2,8 (CVE 310)
  3. Sinaasappels (1kg) € 2,8 (CVE 310)

Amusementskosten Santa Maria

  1. Fitnessclub, maandelijkse vergoeding voor 1 volwassene € 42 (CVE 4,6K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Kaapverdië? Wat zijn de prijzen en kosten op de eilanden die bij de eilanden horen Kaapverdië? Zie hier: Prijzen op eilanden en in steden in Kaapverdië

Prijzen: Boa Vista   Sal   Praia   Sal   Mindelo   Assomada   Cidade Velha   Sao Domingos   Santa Maria  

Kosten van levensonderhoud in Kaapverdië: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Kaapverdië met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

Prijzen op de eilanden