Prijzen in Cidade Velha

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Cidade Velha? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Cidade Velha.

Cidade Velha prijswijzigingen hikersbay.com
Cidade Velha Voedselprijzen & Prijzen In Restaurants

Wat zijn de prijzen in de supermarkten in Cidade Velha? Zijn de kosten van levensonderhoud in Cidade Velha hoger dan die in Nederland? Kosten in Cidade Velha: hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina hieronder vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Cidade Velha: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 12 uur geleden)

Valuta in Kaapverdië Kaapverdische escudo (CVE). Voor 10 euro kun je 1,11 duizend Kaapverdische escudo krijgen. Voor 100 euro kun je 11,1 duizend Kaapverdische escudo krijgen. En andersom: Voor 100 Kaapverdische escudo kun je 0,902 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Cidade Velha? Hoeveel betalen we voor een kamer in Cidade Velha?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Kaapverdië is € 61 (CVE 6,81K). De kosten van een kamer in een 2-sterrenhotel zijn Kaapverdië in € 1,2 (CVE 135). 3-sterrenhotels bieden accommodatie voor een gemiddelde prijs van € 40 (CVE 4,48K) Overnachting in een 4-sterrenhotel kost € 47 (CVE 5,18K) in Kaapverdië Als u op zoek bent naar de beste voorwaarden voor uw verblijf, dan zult u in 5-sterrenhotels die veel meer luxe bieden, € 87 (CVE 9,63K) moeten betalen


Is het duur in winkels in Cidade Velha? Betaal ik veel voor boodschappen in Cidade Velha? Op deze pagina vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Cidade Velha, zoals: (De laatste update: 4 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Cidade Velha? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Cidade Velha? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Cidade Velha?

Als we op zoek zijn naar een goedkope plek om te eten, zouden we rond 0,09 euro moeten betalen. Met weinig tijd en om niet te veel geld uit te geven, kun je kiezen voor fastfood. De kosten van een maaltijdset (broodje, frietjes en een frisdrank) zijn ongeveer 0,045 euro. En als we het ons kunnen veroorloven om naar het restaurant te gaan, betalen we voor een driegangendiner rond 0,41 euro. En als je een of twee biertjes wilt drinken, moet je extra betalen: 0,14 euro (prijs voor 2 flessen) En als je liever een cola, fanta, sprite of een soortgelijke koolzuurhoudende drank hebt, dan moet je 0,014 euro betalen voor een klein flesje.


Als je denkt aan reizen en het hoeft niet per se een specifiek land te zijn, zijn de kosten misschien lager dan in Cidade Velha in een van de nabijgelegen landen? Bekijk de prijzen in: Gambia, Senegal, Guinee-Bissau, Mauritanië en Sierra Leone.

Cidade Velha - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs voordelig restaurant € 0,09

voordelig restaurant

€ 0,09
De prijzen in 99% zijn lager dan in Nederland

Prijs lokaal bier € 0,072

lokaal bier

€ 0,072
De prijzen in 99% zijn lager dan in Nederland

Prijs fles water € 0,014

fles water

€ 0,014
De prijzen in 99% zijn lager dan in Nederland

Prijs Burger King of een soortgelijke bar € 0,045

Burger King of een soortgelijke bar

€ 0,045
De prijzen in 100% zijn lager dan in Nederland

Prijs Cola, Pepsi, Sprite, Mirinda € 0,014

Cola, Pepsi, Sprite, Mirinda

€ 0,014
De prijzen in 99% zijn lager dan in Nederland

Prijzen In Restaurants Cidade Velha

  1. Maaltijd in een voordelig restaurant € 0,09 (CVE 10)
  2. Maaltijd voor 2 personen, middelklasse restaurant, driegangenmenu € 0,41 (CVE 45)
  3. McMeal bij McDonald's (of vergelijkbare combo maaltijd) € 0,045 (CVE 5)
  4. Tapbier (0,5 liter) € 0,072 (CVE 8)
  5. Coca-Cola/Pepsi (0.33 liter fles) € 0,014 (CVE 1,5)
  6. Water (0.33 liter fles) € 0,014 (CVE 1,5)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Kaapverdië? Wat zijn de prijzen en kosten op de eilanden die bij Kaapverdië horen? Zie hier: Prijzen op eilanden en in steden in Kaapverdië

Prijzen: Boa Vista   Sal   Praia   Sal   Mindelo   Santa Maria   Cidade Velha  

Kosten van levensonderhoud in Kaapverdië: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Kaapverdië met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

Prijzen op de eilanden