Prijzen in Bembereke

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Bembereke? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Bembereke.

Hoeveel betalen we in de winkels in Bembereke? Bembereke - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Bembereke - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Bembereke: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 6 uur geleden)

Valuta in Benin CFA-franc BCEAO (XOF CFA). Voor 10 euro kun je 6,56 duizend CFA-franc BCEAO krijgen. Voor 100 euro kun je 65,6 duizend CFA-franc BCEAO krijgen. En andersom: Voor 100 CFA-franc BCEAO kun je 0,152 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Bembereke? Betaal ik veel voor boodschappen in Bembereke? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Bembereke, zoals: (De laatste update: vandaag)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Bembereke? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Bembereke? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Bembereke?En als de reisplannen slechts voor een bepaalde regio van de wereld zijn, zou het dan goedkoper kunnen zijn dan in Bembereke in naburige landen? Zie prijzen in: Togo, Burkina Faso, Nigeria, Ivoorkust en Niger.

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Bembereke

Bembereke - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Levenskosten Bembereke

  1. Prijs per vierkante meter voor een appartement buiten het stadscentrum € 2,29K (CFA 1,5 mln.)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Benin? Kijk hier: Prijzen in steden in Benin

Prijzen: Cotonou   Abomey-Calavi   Abomey   Aplahoue   Bembereke  

Kosten van levensonderhoud in Benin: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Benin met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: