Prijzen in Bembereke

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Bembereke? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Bembereke.

Bembereke - hoeveel betalen we in de winkels? Bembereke - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Bembereke - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Bembereke: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 22 uur geleden)

Valuta in Benin: CFA-franc BCEAO (XOF CFA). Voor 10 euro je 6,69 duizend CFA-franc BCEAO krijgen. Voor 100 euro je 66,9 duizend CFA-franc BCEAO krijgen. En de andere kant op: Voor 100 CFA-franc BCEAO je 0,155 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Bembereke? Betaal ik veel voor de boodschappen in Bembereke? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Bembereke, zoals: (De laatste update: 3 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Bembereke? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Bembereke? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Bembereke?En als de reis plannen zijn gewoon voor een bepaalde regio van de wereld, dan misschien zal komen goedkoper dan in Bembereke in nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Togo, Burkina Faso, Nigeria, Ivoorkust en Niger.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Bembereke

Bembereke - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Levenskosten Bembereke

  1. Prijs per vierkante meter voor een appartement buiten het stadscentrum € 2,3K (CFA 1,5 mln.)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Benin? Kijk hier: Prijzen in steden in Benin

Prijzen: Cotonou   Abomey   Abomey-Calavi   Bohicon   Comè   Covè   Lokossa   Ouidah   Pobe   Porto-Novo  

Kosten van levensonderhoud in Benin: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Benin met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: