Prijzen in Abomey

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Abomey? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Abomey.

Abomey prijswijzigingen hikersbay.com
Abomey Voedselprijzen & Prijzen In Restaurants

Wat zijn de prijzen in de supermarkten in Abomey? Zijn de kosten van levensonderhoud in Abomey hoger dan in Nederland? Kosten in Abomey: hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina hieronder vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Abomey: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 1 uur geleden)

Valuta in Benin CFA-franc BCEAO (XOF CFA). Voor 10 euro kun je 6,56 duizend CFA-franc BCEAO krijgen. Voor 100 euro kun je 65,6 duizend CFA-franc BCEAO krijgen. En andersom: Voor 100 CFA-franc BCEAO kun je 0,152 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Abomey? Hoeveel betalen we voor een kamer in Abomey?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Benin is € 14,7 (CFA 9,65K). De kosten van een kamer in een 2-sterrenhotel zijn Benin in € 10,2 (CFA 6,68K). 3-sterrenhotels bieden accommodatie voor een gemiddelde prijs van € 14,7 (CFA 9,65K)


Is het duur in winkels in Abomey? Betaal ik veel voor boodschappen in Abomey? Hieronder vind je de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Abomey, zoals: (De laatste update: 6 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Abomey? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Abomey? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Abomey?Als u een reis plant naar een specifieke regio van de wereld, zou het goedkoper kunnen zijn dan in Abomey? Bekijk de prijzen in de nabijgelegen landen: Togo, Burkina Faso, Nigeria, Ivoorkust en Niger.

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Abomey

Abomey - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs internet € 47

internet

€ 47
14% meer dan in Nederland

Prijs gemiddelde verdiensten € 229

gemiddelde verdiensten

€ 229
De prijzen in 93% zijn lager dan in Nederland

Levenskosten Abomey

  1. Internet (60 Mbps of meer, onbeperkte data, kabel/ADSL) € 47 (CFA 30,6K)
  2. Prijs per vierkante meter voor een appartement in het stadscentrum € 7,62K (CFA 5 mln.)
  3. Gemiddeld maandelijks netto salaris (na belasting) € 229 (CFA 150K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Benin? Kijk hier: Prijzen in steden in Benin

Prijzen: Cotonou   Abomey-Calavi   Abomey   Aplahoue   Bembereke  

Kosten van levensonderhoud in Benin: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Benin met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: