Prijzen in Brokopondo

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Brokopondo? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Brokopondo.

Wat zijn de prijzen in de supermarkten in Brokopondo? Zijn de kosten van levensonderhoud in Brokopondo hoger dan die in Nederland? Kosten in Brokopondo: hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina hieronder vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Brokopondo: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 10 uur geleden)

Valuta in Suriname Surinaamse dollar (SRD). Voor 10 euro kun je 352 Surinaamse dollar krijgen. Voor 100 euro kun je 3,52 duizend Surinaamse dollar krijgen. En andersom: Voor 100 Surinaamse dollar kun je 2,84 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Brokopondo? Betaal ik veel voor boodschappen in Brokopondo? Op deze pagina vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Brokopondo, zoals: (De laatste update: 4 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Brokopondo? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Brokopondo? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Brokopondo?Als je denkt aan reizen en het hoeft niet per se een specifiek land te zijn, zijn de kosten misschien lager dan in Brokopondo in een van de nabijgelegen landen? Bekijk de prijzen in: Guyana, Trinidad en Tobago, Barbados, Grenada en Saint Vincent en de Grenadines.

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Brokopondo

Brokopondo - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Levenskosten Brokopondo

  1. Prijs per vierkante meter voor een appartement in het stadscentrum € 8,5 (SRD 300)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Suriname? Kijk hier: Prijzen in steden in Suriname

Prijzen: Paramaribo   Lelydorp   Brokopondo  

Kosten van levensonderhoud in Suriname: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Suriname met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: