Prijzen in Unayzah

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Unayzah? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Unayzah.

Unayzah - hoeveel betalen we in de winkels? Unayzah - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Unayzah - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Unayzah: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 18 uur geleden)

Valuta in Saoedi-Arabië: Saoedi-Arabische riyal (SAR). Voor 10 euro je 40,6 Saoedi-Arabische riyal krijgen. Voor 100 euro je 406 Saoedi-Arabische riyal krijgen. En de andere kant op: Voor 10 Saoedi-Arabische riyal je 2,47 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Unayzah? Hoeveel betalen we voor een kamer in Unayzah?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Saoedi-Arabië is € 52 (SAR 210). 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 64 (SAR 260) Overnachting in een 4-sterren hotel kost € 76 (SAR 310) in Saoedi-Arabië


Is het duur in winkels in Unayzah? Betaal ik veel voor de boodschappen in Unayzah? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Unayzah, zoals: (De laatste update: gisteren)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Unayzah? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Unayzah? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Unayzah?En als de reis plannen zijn gewoon voor een bepaalde regio van de wereld, dan misschien zal komen goedkoper dan in Unayzah in nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Bahrein, Koeweit, Verenigde Arabische Emiraten, Irak en Qatar.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Unayzah

Unayzah - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 3,7K

gemiddelde verdiensten

€ 3,7K
18% meer dan in Nederland

Levenskosten Unayzah

  1. Gemiddeld Maandelijks Netto Salaris (na belasting) € 3,7K (SAR 15K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Saoedi-Arabië? Kijk hier: Prijzen in steden in Saoedi-Arabië

Prijzen: Abha   Jizan   Mekka   Medina   Riyad   Dhahraan   Taif   Buraidah   Al-khubar   Tabuk  

Kosten van levensonderhoud in Saoedi-Arabië: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Saoedi-Arabië met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: