Prijzen in Thurayban

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Thurayban? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Thurayban.

Wat zijn de prijzen in Thurayban de supermarkt? Zijn de kosten van levensonderhoud in Thurayban hoger dan die in Nederland? Thurayban - hoeveel moet je uitgeven aan entertainment en hoeveel ga je betalen in restaurants en bars?
Hieronder leest u de actuele prijs- en kostenopgave in Thurayban: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 19 uur geleden)

Valuta in Saoedi-Arabië: Saoedi-Arabische riyal (SAR). Voor 10 euro je 40,6 Saoedi-Arabische riyal krijgen. Voor 100 euro je 406 Saoedi-Arabische riyal krijgen. En de andere kant op: Voor 10 Saoedi-Arabische riyal je 2,47 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Thurayban? Betaal ik veel voor de boodschappen in Thurayban? Op deze pagina vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Thurayban, zoals: (De laatste update: gisteren)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Thurayban? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Thurayban? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Thurayban?Als je denkt over reizen en het hoeft niet per se een specifiek land te zijn, zijn de kosten misschien lager dan in Thurayban in een van de nabijgelegen landen? Bekijk de prijzen in: Bahrein, Koeweit, Verenigde Arabische Emiraten, Irak en Qatar.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Thurayban

Thurayban - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 3,9K

gemiddelde verdiensten

€ 3,9K
26% meer dan in Nederland

Levenskosten Thurayban

  1. Gemiddeld Maandelijks Netto Salaris (na belasting) € 3,9K (SAR 16K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Saoedi-Arabië? Kijk hier: Prijzen in steden in Saoedi-Arabië

Prijzen: Abha   Jizan   Mekka   Medina   Riyad   Dhahraan   Taif   Buraidah   Al-khubar   Tabuk  

Kosten van levensonderhoud in Saoedi-Arabië: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Saoedi-Arabië met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

gemiddelde verdiensten

€ 3,9K
26% meer dan in Nederland