Prijzen in Thurayban

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Thurayban? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Thurayban.

Wat zijn de prijzen in de supermarkten in Thurayban? Zijn de kosten van levensonderhoud in Thurayban hoger dan die in Nederland? Thurayban - Hoeveel moet je uitgeven aan entertainment en hoeveel ga je betalen in restaurants en bars?
Hieronder leest u de actuele prijs- en kostenopgave in Thurayban: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 2 uur geleden)

Valuta in Saoedi-Arabië Saoedi-Arabische riyal (SAR). Voor 10 euro kun je 40,2 Saoedi-Arabische riyal krijgen. Voor 100 euro kun je 402 Saoedi-Arabische riyal krijgen. En andersom: Voor 10 Saoedi-Arabische riyal kun je 2,49 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Thurayban? Betaal ik veel voor boodschappen in Thurayban? Op deze pagina vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Thurayban, zoals: (De laatste update: 6 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Thurayban? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Thurayban? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Thurayban?Als je denkt aan reizen en het hoeft niet per se een specifiek land te zijn, zijn de kosten misschien lager dan in Thurayban in een van de nabijgelegen landen? Bekijk de prijzen in: Bahrein, Koeweit, Verenigde Arabische Emiraten, Irak en Qatar.

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Thurayban

Thurayban - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 3,98K

gemiddelde verdiensten

€ 3,98K
24% meer dan in Nederland

Levenskosten Thurayban

  1. Gemiddeld maandelijks netto salaris (na belasting) € 3,98K (SAR 16K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Saoedi-Arabië? Kijk hier: Prijzen in steden in Saoedi-Arabië

Prijzen: Abha   Jizan   Riyad   Dhahraan   Medina   Taif   Mekka   Buraidah   Al-khubar   Al Mubarraz  

Kosten van levensonderhoud in Saoedi-Arabië: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Saoedi-Arabië met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

gemiddelde verdiensten

€ 3,98K
24% meer dan in Nederland