Prijzen in Al-Bahah

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Al-Bahah? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Al-Bahah.

Al-Bahah prijswijzigingen hikersbay.com
Al-Bahah Voedselprijzen & Prijzen In Restaurants

Wat zijn de prijzen in de supermarkten in Al-Bahah? Zijn de kosten van levensonderhoud in Al-Bahah hoger dan in Nederland? Kosten in Al-Bahah: hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina hieronder vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Al-Bahah: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 9 uur geleden)

Valuta in Saoedi-Arabië Saoedi-Arabische riyal (SAR). Voor 10 euro kun je 40,6 Saoedi-Arabische riyal krijgen. Voor 100 euro kun je 406 Saoedi-Arabische riyal krijgen. En andersom: Voor 10 Saoedi-Arabische riyal kun je 2,46 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Al-Bahah? Betaal ik veel voor boodschappen in Al-Bahah? Hieronder vind je de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Al-Bahah, zoals: (De laatste update: 4 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Al-Bahah? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Al-Bahah? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Al-Bahah?Als u een reis plant naar een specifieke regio van de wereld, zou het goedkoper kunnen zijn dan in Al-Bahah? Bekijk de prijzen in de nabijgelegen landen: Bahrein, Koeweit, Verenigde Arabische Emiraten, Irak en Qatar.

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Al-Bahah

Al-Bahah - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 3,69K

gemiddelde verdiensten

€ 3,69K
15% meer dan in Nederland

Levenskosten Al-Bahah

  1. Gemiddeld maandelijks netto salaris (na belasting) € 3,69K (SAR 15K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Saoedi-Arabië? Kijk hier: Prijzen in steden in Saoedi-Arabië

Prijzen: Abha   Jizan   Riyad   Dhahraan   Medina   Taif   Mekka   Buraidah   Al-khubar   Al Mubarraz  

Kosten van levensonderhoud in Saoedi-Arabië: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Saoedi-Arabië met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

gemiddelde verdiensten

€ 3,69K
15% meer dan in Nederland