Prijzen in Al Badia (Albadya)

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Al Badia (Albadya)? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Al Badia (Albadya).

Al Badia (Albadya) - wat zijn de prijzen in de supermarkt? Al Badia (Albadya) - zijn de kosten van levensonderhoud hoger dan in Nederland? Al Badia (Albadya) - hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Al Badia (Albadya): voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 1 uur geleden)

Valuta in Saoedi-Arabië: Saoedi-Arabische riyal (SAR). Voor 11 euro je 42 Saoedi-Arabische riyal krijgen. Voor 110 euro je 420 Saoedi-Arabische riyal krijgen. En de andere kant op: Voor 11 Saoedi-Arabische riyal je 2,63 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Al Badia (Albadya)? Betaal ik veel voor de boodschappen in Al Badia (Albadya)? Hieronder vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Al Badia (Albadya), zoals: (De laatste update: 6 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Al Badia (Albadya)? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Al Badia (Albadya)? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Al Badia (Albadya)?En als u van plan bent een reis naar een bepaalde regio van de wereld, misschien goedkoper dan in Al Badia (Albadya) zal worden in de nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Bahrein, Koeweit, Verenigde Arabische Emiraten, Irak en Qatar.

Al Badia (Albadya) - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Levenskosten Al Badia (Albadya)

  1. Benzine (1 liter) € 0,069 (SAR 0,28)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Saoedi-Arabië? Kijk hier: Prijzen in steden in Saoedi-Arabië

Prijzen: Abha   Jizan   Mekka   Medina   Riyad   Dhahraan   Taif   Buraidah   Al-khubar   Tabuk  

Kosten van levensonderhoud in Saoedi-Arabië: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Saoedi-Arabië met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: