Prijzen in Al Badaya

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Al Badaya? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Al Badaya.

Wat zijn de prijzen in Al Badaya de supermarkt? Zijn de kosten van levensonderhoud in Al Badaya hoger dan die in Nederland? Al Badaya - hoeveel moet je uitgeven aan entertainment en hoeveel ga je betalen in restaurants en bars?
Hieronder leest u de actuele prijs- en kostenopgave in Al Badaya: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 18 uur geleden)

Valuta in Saoedi-Arabië: Saoedi-Arabische riyal (SAR). Voor 10 euro je 40,6 Saoedi-Arabische riyal krijgen. Voor 100 euro je 406 Saoedi-Arabische riyal krijgen. En de andere kant op: Voor 10 Saoedi-Arabische riyal je 2,47 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Al Badaya? Betaal ik veel voor de boodschappen in Al Badaya? Op deze pagina vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Al Badaya, zoals: (De laatste update: gisteren)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Al Badaya? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Al Badaya? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Al Badaya?

Met het gebrek aan tijd en om niet te veel geld te spenderen kun je ook naar fastfood gaan, de kosten van de set (broodje, frietjes en wat frisdrank) is min of meer 4,9 euro. En als je een biertje of twee wilt drinken, moet je extra betalen: 3 euro (prijs voor 2 flessen) En als je liever een cola, fanta, sprite of een soortgelijke koolzuurhoudende drank hebt, dan moet je betalen 0,62 euro voor een klein flesje.


Als je denkt over reizen en het hoeft niet per se een specifiek land te zijn, zijn de kosten misschien lager dan in Al Badaya in een van de nabijgelegen landen? Bekijk de prijzen in: Bahrein, Koeweit, Verenigde Arabische Emiraten, Irak en Qatar.

Al Badaya - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs lokaal bier € 1,5

lokaal bier

€ 1,5
70% minder dan in Nederland

Prijs fles water € 0,12

fles water

€ 0,12
94% minder dan in Nederland

Prijs mac hamburger king of soortgelijke bar € 4,9

mac hamburger king of soortgelijke bar

€ 4,9
met de helft minder dan in Nederland

Prijs cola pepsi sprite mirinda € 0,62

cola pepsi sprite mirinda

€ 0,62
75% minder dan in Nederland

Restaurantprijzen Al Badaya

  1. McMeal bij McDonalds (of Equivalent Combo Meal) € 4,9 (SAR 20)
  2. Huishoudelijk bier (0,5 liter diepgang) € 1,5 (SAR 6)
  3. Geïmporteerd bier (0,33 liter fles) € 1,5 (SAR 6)
  4. Cokes/Pepsi (0,33 literfles) € 0,62 (SAR 2,5)
  5. Water (0,33 liter fles) € 0,12 (SAR 0,5)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Saoedi-Arabië? Kijk hier: Prijzen in steden in Saoedi-Arabië

Prijzen: Abha   Jizan   Mekka   Medina   Riyad   Dhahraan   Taif   Buraidah   Al-khubar   Tabuk  

Kosten van levensonderhoud in Saoedi-Arabië: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Saoedi-Arabië met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

cola pepsi sprite mirinda

€ 0,62
75% minder dan in Nederland