Prijzen in Ad Darb

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Ad Darb? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Ad Darb.

Hoeveel betalen we in de winkels in Ad Darb? Ad Darb - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Ad Darb - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Ad Darb: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 10 uur geleden)

Valuta in Saoedi-Arabië Saoedi-Arabische riyal (SAR). Voor 10 euro kun je 40,1 Saoedi-Arabische riyal krijgen. Voor 100 euro kun je 401 Saoedi-Arabische riyal krijgen. En andersom: Voor 10 Saoedi-Arabische riyal kun je 2,5 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Ad Darb? Betaal ik veel voor boodschappen in Ad Darb? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Ad Darb, zoals: (De laatste update: gisteren)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Ad Darb? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Ad Darb? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Ad Darb?En als de reisplannen slechts voor een bepaalde regio van de wereld zijn, zou het dan goedkoper kunnen zijn dan in Ad Darb in naburige landen? Zie prijzen in: Bahrein, Koeweit, Verenigde Arabische Emiraten, Irak en Qatar.

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Ad Darb

Ad Darb - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 2,5K

gemiddelde verdiensten

€ 2,5K
De prijzen in 22% zijn lager dan in Nederland

Levenskosten Ad Darb

  1. Gemiddeld maandelijks netto salaris (na belasting) € 2,5K (SAR 10K)
  2. Appartement (1 slaapkamer) buiten het centrum € 250 (SAR 1K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Saoedi-Arabië? Kijk hier: Prijzen in steden in Saoedi-Arabië

Prijzen: Abha   Jizan   Riyad   Dhahraan   Medina   Taif   Mekka   Buraidah   Al-khubar   Al Mubarraz  

Kosten van levensonderhoud in Saoedi-Arabië: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Saoedi-Arabië met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: