Prijzen in Povoa de Varzim

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Povoa de Varzim? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Povoa de Varzim.

Povoa de Varzim - wat zijn de prijzen in de supermarkt? Povoa de Varzim - zijn de kosten van levensonderhoud hoger dan in Nederland? Povoa de Varzim - hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Povoa de Varzim: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 17 uur geleden)

Valuta in Portugal: euro (EUR €).


Zijn hotels duur in Povoa de Varzim? Hoeveel betalen we voor een kamer in Povoa de Varzim?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Portugal is € 57. De kosten van een kamer in een 2-sterren hotel zijn Portugal in € 41. 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 54 Overnachting in een 4-sterren hotel kost € 67 in Portugal Als u op zoek bent naar de beste voorwaarden voor uw verblijf, dan zult u in 5-sterrenhotels die veel meer luxe bieden, moeten betalen. € 140


Is het duur in winkels in Povoa de Varzim? Betaal ik veel voor de boodschappen in Povoa de Varzim? Hieronder vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Povoa de Varzim, zoals: (De laatste update: gisteren)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Povoa de Varzim? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Povoa de Varzim? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Povoa de Varzim?En als u van plan bent een reis naar een bepaalde regio van de wereld, misschien goedkoper dan in Povoa de Varzim zal worden in de nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Marokko, Andorra, Spanje, Frankrijk en Westelijke Sahara.

Povoa de Varzim - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs tarieven € 79

tarieven

€ 79
64% minder dan in Nederland

Prijs internet € 27

internet

€ 27
35% minder dan in Nederland

Prijs gemiddelde verdiensten € 1K

gemiddelde verdiensten

€ 1K
68% minder dan in Nederland

Levenskosten Povoa De Varzim

  1. Internet (60 Mbps of meer, Onbeperkte Data, Kabel/ADSL) € 27
  2. Gemiddeld Maandelijks Netto Salaris (na belasting) € 1K
  3. Kosten (elektriciteit, verwarming, water, vuilnis) voor een appartement van 85m2 € 79

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Portugal? Wat zijn de prijzen en kosten op de eilanden die bij de eilanden horen Portugal? Zie hier: Prijzen op eilanden en in steden in Portugal

Prijzen: Madeira   Amadora   Aveiro   Barreiro   Braga   Coimbra   Funchal   Leiria   Lissabon   Porto   Vila Nova de Gaia  

Prijzen en beschikbaarheid van producten in winkels en supermarkten in Portugal: Lissabon   Porto   Madeira  


McDonalds prijzen in Portugal: Lissabon   Porto  

Pizza prijzen in Portugal: Lissabon   Porto   Lagos   Madeira  

KFC prijzen in Portugal: Porto  

Kosten van levensonderhoud in Portugal: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Portugal met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

tarieven

€ 79
64% minder dan in Nederland

Prijzen op de eilanden