Prijzen in Palau

Wat zijn de prijzen in Palau de supermarkt? Zijn de kosten van levensonderhoud in Palau zijn hoger dan in Nederland? Hoeveel kost het ons om ons te vermaken Palau en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Palau: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 13 uur geleden)

Valuta in Palau: Amerikaanse dollar (USD US$). Voor 10 euro je 11,2 Amerikaanse dollar krijgen. Voor 100 euro je 112 Amerikaanse dollar krijgen. En de andere kant op: Voor 10 Amerikaanse dollar je 9,27 euro krijgen.Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Palau? Kijk hier: Prijzen in steden in Palau

Prijzen: Koror   Melekeok  

Gezien de verschillende prijzen en kosten en gemiddelden kun je zeggen dat in Palau vergelijkbaar is met de kosten in Nederland. Voedsel en basisproducten zijn duurder aan 34%. Dineren in restaurants en bars zal goedkoper zijn door 12%. Op hun beurt zijn de kosten van levensonderhoud in Palau lager dan de kosten in Nederland door 40%. Als we actief willen zijn of plezier willen maken, betalen we minder dan in Nederland ongeveer 6.5%.

Zijn hotels duur in Palau? Hoeveel betalen we voor een kamer in Palau?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Palau is € 95 (US$ 100). De kosten van een kamer in een 2-sterren hotel zijn Palau in € 37 (US$ 41). 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 96 (US$ 110) Overnachting in een 4-sterren hotel kost € 130 (US$ 140) in Palau Als u op zoek bent naar de beste voorwaarden voor uw verblijf, dan zult u in 5-sterrenhotels die veel meer luxe bieden, moeten betalen. € 610 (US$ 670)


En als de reis plannen zijn gewoon voor een bepaalde regio van de wereld, dan misschien zal komen goedkoper dan in Palau in nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Guam, Noordelijke Marianeneilanden, Filipijnen, Mexico en Papoea-Nieuw-Guinea.

Voedsel

Huidig overzicht: voedselprijzen Palau

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Palau

Animatie

Huidig overzicht: amusementskosten Palau

Vergelijking van de geselecteerde prijzen in Palau met de prijzen in Nederland:

internet

€ 56
32% meer dan in Nederland

spijkerbroek

€ 37
met de helft minder dan in Nederland

het huren van een klein appartement in het centrum

€ 740
38% minder dan in Nederland

het huren van een groot appartement buiten het centrum

€ 930
38% minder dan in Nederland

brood

€ 2,3
25% meer dan in Nederland

voordelig restaurant

€ 9,3
39% minder dan in Nederland

Prijzen in steden en steden in Palau

Kies een stad, zie prijzen in supermarkten, restaurants, vergelijk de kosten van levensonderhoud, kijk hoeveel vermaak kost en of het duurder is dan in Nederland