Prijzen in Noord-Korea

Wat zijn de prijzen in de supermarkten in Noord-Korea? Zijn de kosten van levensonderhoud in Noord-Korea hoger dan in Nederland? Hoeveel kost het ons om ons te vermaken in Noord-Korea en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina hieronder vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Noord-Korea: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 1 uur geleden)

Valuta in Noord-Korea Noord-Koreaanse won (KPW). Voor 10 euro kun je 9,66 duizend Noord-Koreaanse won krijgen. Voor 100 euro kun je 96,6 duizend Noord-Koreaanse won krijgen. En andersom: Voor 100 Noord-Koreaanse won kun je 0,103 euro krijgen.Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Noord-Korea? Kijk hier: Prijzen in steden in Noord-Korea

Prijzen: P'yongyang   Anju   Anbyon   Kujang  

En als de reisplannen slechts voor een bepaalde regio van de wereld zijn, zou het dan goedkoper kunnen zijn dan in Noord-Korea in naburige landen? Zie prijzen in: Zuid-Korea, Japan, Taiwan, Mongolië en China.

Vergelijking van de geselecteerde prijzen in Noord-Korea met de prijzen in Nederland:

voordelig restaurant

€ 2,5
De prijzen in 83% zijn lager dan in Nederland

lokaal bier

€ 12,2 (€ 12 - € 12,3)
140% meer dan in Nederland

koffie

€ 1
De prijzen in 69% zijn lager dan in Nederland

fles water

€ 1 (€ 1 - € 1)
de helft minder dan in Nederland

Burger King of een soortgelijke bar

€ 15,2
38% meer dan in Nederland

Cola, Pepsi, Sprite, Mirinda

€ 1,5 (€ 1 - € 1,9)
de helft minder dan in Nederland

Prijzen in steden en dorpen in Noord-Korea

Kies een stad, zie prijzen in supermarkten, restaurants, vergelijk de kosten van levensonderhoud, kijk hoeveel entertainment kost en of het duurder is dan in Nederland