Prijzen in Mokhotlong

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Mokhotlong? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Mokhotlong.

Mokhotlong prijswijzigingen hikersbay.com
Mokhotlong Voedselprijzen & Prijzen In Restaurants

Wat zijn de prijzen in de supermarkten in Mokhotlong? Zijn de kosten van levensonderhoud in Mokhotlong hoger dan in Nederland? Mokhotlong - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Mokhotlong: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 9 uur geleden)

Valuta in Lesotho Lesothaanse loti (LSL). Voor 10 euro kun je 198 Lesothaanse loti krijgen. Voor 100 euro kun je 1,98 duizend Lesothaanse loti krijgen. En andersom: Voor 100 Lesothaanse loti kun je 5,06 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Mokhotlong? Betaal ik veel voor boodschappen in Mokhotlong? Hieronder vind je de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Mokhotlong, zoals: (De laatste update: 4 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Mokhotlong? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Mokhotlong? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Mokhotlong?Als u een reis plant naar een specifieke regio van de wereld, zou het goedkoper kunnen zijn dan in Mokhotlong? Bekijk de prijzen in de nabijgelegen landen: Swaziland, Zuid-Afrika, Botswana, Zimbabwe en Namibië.

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Mokhotlong

Mokhotlong - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 943

gemiddelde verdiensten

€ 943
De prijzen in 71% zijn lager dan in Nederland

Levenskosten Mokhotlong

  1. Gemiddeld maandelijks netto salaris (na belasting) € 943 (ZAR 18,7K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Lesotho? Kijk hier: Prijzen in steden in Lesotho

Prijzen: Maseru   Quthing   Mokhotlong  

Kosten van levensonderhoud in Lesotho: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Lesotho met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

gemiddelde verdiensten

€ 943
De prijzen in 71% zijn lager dan in Nederland