Prijzen in Ngaoundéré

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Ngaoundéré? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Ngaoundéré.

Wat zijn de prijzen in de supermarkten in Ngaoundéré? Zijn de kosten van levensonderhoud in Ngaoundéré hoger dan die in Nederland? Kosten in Ngaoundéré: hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina hieronder vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Ngaoundéré: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 9 uur geleden)

Valuta in Kameroen CFA-frank (XAF FCFA). Voor 10 euro kun je 6,56 duizend CFA-frank krijgen. Voor 100 euro kun je 65,6 duizend CFA-frank krijgen. En andersom: Voor 100 CFA-frank kun je 0,152 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Ngaoundéré? Betaal ik veel voor boodschappen in Ngaoundéré? Op deze pagina vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Ngaoundéré, zoals: melk (De laatste update: gisteren)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Ngaoundéré? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Ngaoundéré? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Ngaoundéré?


Hieronder vindt u een volledige lijst met prijzen in Ngaoundéré, waaronder melk


Als je denkt aan reizen en het hoeft niet per se een specifiek land te zijn, zijn de kosten misschien lager dan in Ngaoundéré in een van de nabijgelegen landen? Bekijk de prijzen in: Equatoriaal-Guinea, Nigeria, Sao Tomé en Principe, Congo en Centraal-Afrikaanse Republiek.

Voedsel

Huidig prijsoverzicht: voedselprijzen Ngaoundéré

Ngaoundéré - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Voedselprijzen Ngaoundéré

  1. Melk (normaal), 1 liter € 1,5 (FCFA 1K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Kameroen? Kijk hier: Prijzen in steden in Kameroen

Prijzen: Douala   Yaoundé   Bamenda   Bafoussam   Bali   Foumbot   Kumba   Loum   Mbouda   Nkongsamba  

Kosten van levensonderhoud in Kameroen: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Kameroen met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: