Prijzen in Gitega

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Gitega? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Gitega.

Gitega prijswijzigingen hikersbay.com
Gitega Voedselprijzen & Restaurantprijzen

Gitega - wat zijn de prijzen in de supermarkt? Gitega - zijn de kosten van levensonderhoud hoger dan in Nederland? Gitega - hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Gitega: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 11 uur geleden)

Valuta in Burundi: Burundese frank (BIF). Voor 9,9 euro je 30,2 duizend Burundese frank krijgen. Voor 99 euro je 302 duizend Burundese frank krijgen. En de andere kant op: Voor 99 Burundese frank je 0,0325 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Gitega? Hoeveel betalen we voor een kamer in Gitega?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Burundi is € 14 (PHP 840).


Is het duur in winkels in Gitega? Betaal ik veel voor de boodschappen in Gitega? Hieronder vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Gitega, zoals: (De laatste update: vandaag)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Gitega? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Gitega? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Gitega?

Als we op zoek zijn naar een goedkope plek om te eten, moeten we rond 5 duizend euro betalen. Met het gebrek aan tijd en om niet te veel geld te spenderen kun je ook naar fastfood gaan, de kosten van de set (broodje, frietjes en wat frisdrank) is min of meer 5 duizend euro. En als je een biertje of twee wilt drinken, moet je extra betalen: 10 duizend euro (prijs voor 2 flessen) En als je liever een cola, fanta, sprite of een soortgelijke koolzuurhoudende drank hebt, dan moet je betalen 2,5 duizend euro voor een klein flesje.


En als u van plan bent een reis naar een bepaalde regio van de wereld, misschien goedkoper dan in Gitega zal worden in de nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Rwanda, Oeganda, Tanzania, Congo (DRC) en Kenia.

Gitega - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs voordelig restaurant € 5K

voordelig restaurant

€ 5K
34,000% meer dan in Nederland

Prijs lokaal bier € 5K

lokaal bier

€ 5K
100,000% meer dan in Nederland

Prijs koffie € 5K

koffie

€ 5K
160,000% meer dan in Nederland

Prijs mac hamburger king of soortgelijke bar € 5K

mac hamburger king of soortgelijke bar

€ 5K
46,000% meer dan in Nederland

Prijs cola pepsi sprite mirinda € 2,5K

cola pepsi sprite mirinda

€ 2,5K
96,000% meer dan in Nederland

Restaurantprijzen Gitega

  1. Maaltijd in een goedkoop restaurant € 5K
  2. Cappuccino (regulier) € 5K
  3. McMeal bij McDonalds (of Equivalent Combo Meal) € 5K
  4. Huishoudelijk bier (0,5 liter diepgang) € 5K
  5. Geïmporteerd bier (0,33 liter fles) € 10K
  6. Cokes/Pepsi (0,33 literfles) € 2,5K

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Burundi? Kijk hier: Prijzen in steden in Burundi

Prijzen: Bujumbura   Bururi   Gitega  

Kosten van levensonderhoud in Burundi: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Burundi met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

koffie

€ 83
2.500% meer dan in Nederland