Prijzen in Gitega

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Gitega? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Gitega.

Gitega prijswijzigingen hikersbay.com
Gitega Voedselprijzen & Prijzen In Restaurants

Wat zijn de prijzen in de supermarkten in Gitega? Zijn de kosten van levensonderhoud in Gitega hoger dan in Nederland? Kosten in Gitega: hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina hieronder vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Gitega: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 13 uur geleden)

Valuta in Burundi Burundese frank (BIF). Voor 10 euro kun je 31,3 duizend Burundese frank krijgen. Voor 100 euro kun je 313 duizend Burundese frank krijgen. En andersom: Voor 100 Burundese frank kun je 0,0319 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Gitega? Hoeveel betalen we voor een kamer in Gitega?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Burundi is € 13,8 (PHP 875).


Is het duur in winkels in Gitega? Betaal ik veel voor boodschappen in Gitega? Hieronder vind je de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Gitega, zoals: (De laatste update: vandaag)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Gitega? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Gitega? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Gitega?

Als we op zoek zijn naar een goedkope plek om te eten, zouden we rond 5,08 duizend euro moeten betalen. Met weinig tijd en om niet te veel geld uit te geven, kun je kiezen voor fastfood. De kosten van een maaltijdset (broodje, frietjes en een frisdrank) zijn ongeveer 5,08 duizend euro. En als je een of twee biertjes wilt drinken, moet je extra betalen: 10,2 duizend euro (prijs voor 2 flessen) En als je liever een cola, fanta, sprite of een soortgelijke koolzuurhoudende drank hebt, dan moet je 2,54 duizend euro betalen voor een klein flesje.


Als u een reis plant naar een specifieke regio van de wereld, zou het goedkoper kunnen zijn dan in Gitega? Bekijk de prijzen in de nabijgelegen landen: Rwanda, Oeganda, Tanzania, Congo (DRC) en Kenia.

Gitega - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs voordelig restaurant € 5,08K

voordelig restaurant

€ 5,08K
34,000% meer dan in Nederland

Prijs lokaal bier € 5,08K

lokaal bier

€ 5,08K
100,000% meer dan in Nederland

Prijs koffie € 5,08K

koffie

€ 5,08K
160,000% meer dan in Nederland

Prijs Burger King of een soortgelijke bar € 5,08K

Burger King of een soortgelijke bar

€ 5,08K
46,000% meer dan in Nederland

Prijs Cola, Pepsi, Sprite, Mirinda € 2,54K

Cola, Pepsi, Sprite, Mirinda

€ 2,54K
96,000% meer dan in Nederland

Prijzen In Restaurants Gitega

  1. Maaltijd in een voordelig restaurant € 5,08K
  2. Cappuccino € 5,08K
  3. McMeal bij McDonald's (of vergelijkbare combo maaltijd) € 5,08K
  4. Tapbier (0,5 liter) € 5,08K
  5. Geïmporteerd bier (0.33 liter fles) € 10,2K
  6. Coca-Cola/Pepsi (0.33 liter fles) € 2,54K

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Burundi? Kijk hier: Prijzen in steden in Burundi

Prijzen: Bujumbura   Bururi   Gitega  

Kosten van levensonderhoud in Burundi: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Burundi met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

lokaal bier

€ 80
1.500% meer dan in Nederland

Cola, Pepsi, Sprite, Mirinda

€ 40
1.400% meer dan in Nederland