Prijzen in Boulsa

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Boulsa? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Boulsa.

Boulsa prijswijzigingen hikersbay.com
Boulsa Voedselprijzen & Prijzen In Restaurants

Wat zijn de prijzen in de supermarkten in Boulsa? Zijn de kosten van levensonderhoud in Boulsa hoger dan in Nederland? Boulsa - Hoeveel moet je uitgeven aan entertainment en hoeveel ga je betalen in restaurants en bars?
Hieronder leest u de actuele prijs- en kostenopgave in Boulsa: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 18 uur geleden)

Valuta in Burkina Faso CFA-franc BCEAO (XOF CFA). Voor 10 euro kun je 6,56 duizend CFA-franc BCEAO krijgen. Voor 100 euro kun je 65,6 duizend CFA-franc BCEAO krijgen. En andersom: Voor 100 CFA-franc BCEAO kun je 0,152 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Boulsa? Betaal ik veel voor boodschappen in Boulsa? Hieronder vind je de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Boulsa, zoals: (De laatste update: 4 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Boulsa? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Boulsa? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Boulsa?Als u een reis plant naar een specifieke regio van de wereld, zou het goedkoper kunnen zijn dan in Boulsa? Bekijk de prijzen in de nabijgelegen landen: Mali, Benin, Ivoorkust, Togo en Liberia.

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Boulsa

Boulsa - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 503

gemiddelde verdiensten

€ 503
De prijzen in 84% zijn lager dan in Nederland

Levenskosten Boulsa

  1. Gemiddeld maandelijks netto salaris (na belasting) € 503 (CFA 330K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Burkina Faso? Kijk hier: Prijzen in steden in Burkina Faso

Prijzen: Ouagadougou   Bousse   Bogande   Boulsa  

Kosten van levensonderhoud in Burkina Faso: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Burkina Faso met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: