Prijzen in Selibe Phikwe

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Selibe Phikwe? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Selibe Phikwe.

Selibe Phikwe prijswijzigingen hikersbay.com
Selibe Phikwe Voedselprijzen & Restaurantprijzen

Selibe Phikwe - wat zijn de prijzen in de supermarkt? Selibe Phikwe - zijn de kosten van levensonderhoud hoger dan in Nederland? Selibe Phikwe - hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Selibe Phikwe: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 10 uur geleden)

Valuta in Botswana: Botswaanse pula (BWP). Voor 9,9 euro je 144 Botswaanse pula krijgen. Voor 99 euro je 1,44 duizend Botswaanse pula krijgen. En de andere kant op: Voor 99 Botswaanse pula je 6,78 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Selibe Phikwe? Hoeveel betalen we voor een kamer in Selibe Phikwe?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Botswana is € 93 (BWP 1,4K). De kosten van een kamer in een 2-sterren hotel zijn Botswana in € 74 (BWP 1,1K). 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 110 (BWP 1,6K)


Is het duur in winkels in Selibe Phikwe? Betaal ik veel voor de boodschappen in Selibe Phikwe? Hieronder vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Selibe Phikwe, zoals: (De laatste update: vandaag)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Selibe Phikwe? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Selibe Phikwe? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Selibe Phikwe?En als u van plan bent een reis naar een bepaalde regio van de wereld, misschien goedkoper dan in Selibe Phikwe zal worden in de nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Namibië, Zimbabwe, Swaziland, Lesotho en Zuid-Afrika.

Selibe Phikwe - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 880

gemiddelde verdiensten

€ 880
72% minder dan in Nederland

Levenskosten Selibe Phikwe

  1. Gemiddeld Maandelijks Netto Salaris (na belasting) € 880 (BWP 13K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Botswana? Kijk hier: Prijzen in steden in Botswana

Prijzen: Gaborone   Palapye   Kanye   Lobatse   Mahalapye   Mochudi   Molepolole   Ramotswa   Thamaga   Francistown  

Kosten van levensonderhoud in Botswana: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Botswana met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: