Prijzen in Bokaa

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Bokaa? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Bokaa.

Bokaa prijswijzigingen hikersbay.com
Bokaa Voedselprijzen & Prijzen In Restaurants

Hoeveel betalen we in de winkels in Bokaa? Bokaa - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Bokaa - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Bokaa: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 10 uur geleden)

Valuta in Botswana Botswaanse pula (BWP). Voor 10 euro kun je 144 Botswaanse pula krijgen. Voor 100 euro kun je 1,44 duizend Botswaanse pula krijgen. En andersom: Voor 100 Botswaanse pula kun je 6,95 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Bokaa? Betaal ik veel voor boodschappen in Bokaa? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Bokaa, zoals: (De laatste update: gisteren)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Bokaa? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Bokaa? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Bokaa?En als de reisplannen slechts voor een bepaalde regio van de wereld zijn, zou het dan goedkoper kunnen zijn dan in Bokaa in naburige landen? Zie prijzen in: Namibië, Zimbabwe, Swaziland, Lesotho en Zuid-Afrika.

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Bokaa

Bokaa - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 1,22K

gemiddelde verdiensten

€ 1,22K
De prijzen in 62% zijn lager dan in Nederland

Levenskosten Bokaa

  1. Gemiddeld maandelijks netto salaris (na belasting) € 1,22K (BWP 17,6K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Botswana? Kijk hier: Prijzen in steden in Botswana

Prijzen: Gaborone   Palapye   Kanye   Lobatse   Mahalapye   Mochudi   Molepolole   Ramotswa   Thamaga   Francistown  

Kosten van levensonderhoud in Botswana: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Botswana met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: