Prijzen in Bobonong

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Bobonong? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Bobonong.

Bobonong prijswijzigingen hikersbay.com
Bobonong Voedselprijzen & Restaurantprijzen

Bobonong - hoeveel betalen we in de winkels? Bobonong - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Bobonong - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Bobonong: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 11 uur geleden)

Valuta in Botswana: Botswaanse pula (BWP). Voor 9,9 euro je 144 Botswaanse pula krijgen. Voor 99 euro je 1,44 duizend Botswaanse pula krijgen. En de andere kant op: Voor 99 Botswaanse pula je 6,78 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Bobonong? Betaal ik veel voor de boodschappen in Bobonong? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Bobonong, zoals: (De laatste update: vandaag)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Bobonong? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Bobonong? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Bobonong?En als de reis plannen zijn gewoon voor een bepaalde regio van de wereld, dan misschien zal komen goedkoper dan in Bobonong in nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Namibië, Zimbabwe, Swaziland, Lesotho en Zuid-Afrika.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Bobonong

Bobonong - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs gemiddelde verdiensten € 1,1K

gemiddelde verdiensten

€ 1,1K
67% minder dan in Nederland

Levenskosten Bobonong

  1. Gemiddeld Maandelijks Netto Salaris (na belasting) € 1,1K (BWP 15K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Botswana? Kijk hier: Prijzen in steden in Botswana

Prijzen: Gaborone   Palapye   Kanye   Lobatse   Mahalapye   Mochudi   Molepolole   Ramotswa   Thamaga   Francistown  

Kosten van levensonderhoud in Botswana: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Botswana met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: