Prijzen in Adrar

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Adrar? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Adrar.

Hoeveel betalen we in de winkels in Adrar? Adrar - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Adrar - Hoeveel moet je uitgeven aan entertainment en hoeveel ga je betalen in restaurants en bars?
Hieronder leest u de actuele prijs- en kostenopgave in Adrar: voedselprijzen, Prijzen in restaurants, levenskosten en vermaakkosten (De laatste update: vandaag 10 uur geleden)

Valuta in Algerije Algerijnse dinar (DZD). Voor 10 euro kun je 1,46 duizend Algerijnse dinar krijgen. Voor 100 euro kun je 14,6 duizend Algerijnse dinar krijgen. En andersom: Voor 100 Algerijnse dinar kun je 0,687 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Adrar? Betaal ik veel voor boodschappen in Adrar? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Adrar, zoals: (De laatste update: 4 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Adrar? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs in Adrar? Hoeveel moet ik per dag uitgeven als ik alleen in fastfoodrestaurants eet in Adrar?En als de reisplannen slechts voor een bepaalde regio van de wereld zijn, zou het dan goedkoper kunnen zijn dan in Adrar in naburige landen? Zie prijzen in: Tunesië, Marokko, Spanje, Malta en Mali.

Levenskosten

Huidig prijsoverzicht: levenskosten Adrar

Adrar - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs tarieven € 21

tarieven

€ 21
De prijzen in 91% zijn lager dan in Nederland

Levenskosten Adrar

  1. Kosten (elektriciteit, verwarming, water, afval) voor een appartement van 85m2 € 21 (DZD 3K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden in Algerije? Kijk hier: Prijzen in steden in Algerije

Prijzen: Annaba   Blida   Oran   Sétif   Batna   Béjaïa   Constantine   Djelfa   Tiaret   Chlef  

Kosten van levensonderhoud in Algerije: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Algerije met onze uitgebreide gids. We behandelen prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest gestelde vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

tarieven

€ 3K
1.200% meer dan in Nederland