Prijzen in Guia

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Guia? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Guia.

Wat zijn de prijzen in Guia de supermarkt? Zijn de kosten van levensonderhoud in Guia hoger dan die in Nederland? Guia - hoeveel moet je uitgeven aan entertainment en hoeveel ga je betalen in restaurants en bars?
Hieronder leest u de actuele prijs- en kostenopgave in Guia: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 14 uur geleden)

Valuta in Portugal: euro (EUR €).


Zijn hotels duur in Guia? Hoeveel betalen we voor een kamer in Guia?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Portugal is € 87. De kosten van een kamer in een 2-sterren hotel zijn Portugal in € 100. 3-sterren hotels bieden gemiddeld accommodatie aan voor € 100 Overnachting in een 4-sterren hotel kost € 120 in Portugal Als u op zoek bent naar de beste voorwaarden voor uw verblijf, dan zult u in 5-sterrenhotels die veel meer luxe bieden, moeten betalen. € 200


Is het duur in winkels in Guia? Betaal ik veel voor de boodschappen in Guia? Op deze pagina vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Guia, zoals: (De laatste update: vandaag)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Guia? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Guia? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Guia?Als je denkt over reizen en het hoeft niet per se een specifiek land te zijn, zijn de kosten misschien lager dan in Guia in een van de nabijgelegen landen? Bekijk de prijzen in: Marokko, Andorra, Spanje, Frankrijk en Westelijke Sahara.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Guia

Animatie

Huidig overzicht: amusementskosten Guia

Guia - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs internet € 79

internet

€ 79
twee keer zoveel als in Nederland

Levenskosten Guia

  1. Internet (60 Mbps of meer, Onbeperkte Data, Kabel/ADSL) € 79

Amusementskosten Guia

  1. Fitnessclub, maandelijkse vergoeding voor 1 volwassene € 30

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Portugal? Wat zijn de prijzen en kosten op de eilanden die bij de eilanden horen Portugal? Zie hier: Prijzen op eilanden en in steden in Portugal

Prijzen: Madeira   Amadora   Aveiro   Barreiro   Braga   Coimbra   Funchal   Leiria   Lissabon   Porto   Vila Nova de Gaia  

Prijzen en beschikbaarheid van producten in winkels en supermarkten in Portugal: Lissabon   Porto   Madeira  


McDonalds prijzen in Portugal: Lissabon   Porto  

Pizza prijzen in Portugal: Lissabon   Porto   Lagos   Madeira  

KFC prijzen in Portugal: Porto  

Kosten van levensonderhoud in Portugal: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Portugal met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

Prijzen op de eilanden