Prijzen in Uvira

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Uvira? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Uvira.

Wat zijn de prijzen in Uvira de supermarkt? Zijn de kosten van levensonderhoud in Uvira hoger dan die in Nederland? Uvira - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Uvira: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 6 uur geleden)

Valuta in Congo (DRC): Congolese frank (CDF). Voor 10 euro je 30,4 duizend Congolese frank krijgen. Voor 100 euro je 304 duizend Congolese frank krijgen. En de andere kant op: Voor 100 Congolese frank je 0,0342 euro krijgen.


Zijn hotels duur in Uvira? Hoeveel betalen we voor een kamer in Uvira?

De gemiddelde prijs van de accommodatie in Congo (DRC) is € 19 (US$ 20).


Is het duur in winkels in Uvira? Betaal ik veel voor de boodschappen in Uvira? Op deze pagina vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Uvira, zoals: (De laatste update: 3 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Uvira? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Uvira? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Uvira?

Als we op zoek zijn naar een goedkope plek om te eten, moeten we rond 9,4 euro betalen.


Als je denkt over reizen en het hoeft niet per se een specifiek land te zijn, zijn de kosten misschien lager dan in Uvira in een van de nabijgelegen landen? Bekijk de prijzen in: Rwanda, Burundi, Oeganda, Centraal-Afrikaanse Republiek en Zuid-Soedan.

Uvira - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs voordelig restaurant € 9,4

voordelig restaurant

€ 9,4
38% minder dan in Nederland

Restaurantprijzen Uvira

  1. Maaltijd in een goedkoop restaurant € 9,4 (US$ 10)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Congo (DRC)? Kijk hier: Prijzen in steden in Congo (DRC)

Prijzen: Kinshasa   Likasi   Bukavu   Lubumbashi   Uvira   Banana  

Kosten van levensonderhoud in Congo (DRC): Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Congo (DRC) met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: