Prijzen in Banana

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Banana? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Banana.

Banana - hoeveel betalen we in de winkels? Banana - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Banana - hoeveel gaan we betalen voor entertainment en hoeveel gaan we uitgeven in restaurants en bars?
Op deze pagina vindt u het actuele prijs- en kostenoverzicht in Banana: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 18 uur geleden)

Valuta in Congo (DRC): Congolese frank (CDF). Voor 10 euro je 29,9 duizend Congolese frank krijgen. Voor 100 euro je 299 duizend Congolese frank krijgen. En de andere kant op: Voor 100 Congolese frank je 0,0334 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Banana? Betaal ik veel voor de boodschappen in Banana? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Banana, zoals: (De laatste update: gisteren)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Banana? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Banana? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Banana?

Als we op zoek zijn naar een goedkope plek om te eten, moeten we rond 7,4 euro betalen. Met het gebrek aan tijd en om niet te veel geld te spenderen kun je ook naar fastfood gaan, de kosten van de set (broodje, frietjes en wat frisdrank) is min of meer 6,5 euro. En als je een biertje of twee wilt drinken, moet je extra betalen: 13 euro (prijs voor 2 flessen) En als je liever een cola, fanta, sprite of een soortgelijke koolzuurhoudende drank hebt, dan moet je betalen 7,4 euro voor een klein flesje.


En als de reis plannen zijn gewoon voor een bepaalde regio van de wereld, dan misschien zal komen goedkoper dan in Banana in nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Rwanda, Burundi, Oeganda, Centraal-Afrikaanse Republiek en Zuid-Soedan.

Banana - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs voordelig restaurant € 7,4

voordelig restaurant

€ 7,4
met de helft minder dan in Nederland

Prijs lokaal bier € 6,5

lokaal bier

€ 6,5
29% meer dan in Nederland

Prijs koffie € 7,4

koffie

€ 7,4
150% meer dan in Nederland

Prijs mac hamburger king of soortgelijke bar € 6,5

mac hamburger king of soortgelijke bar

€ 6,5
28% minder dan in Nederland

Prijs cola pepsi sprite mirinda € 7,4

cola pepsi sprite mirinda

€ 7,4
200% meer dan in Nederland

Restaurantprijzen Banana

  1. Maaltijd in een goedkoop restaurant € 7,4 (US$ 8)
  2. Cappuccino (regulier) € 7,4 (US$ 8)
  3. McMeal bij McDonalds (of Equivalent Combo Meal) € 6,5 (US$ 7)
  4. Huishoudelijk bier (0,5 liter diepgang) € 6,5 (US$ 7)
  5. Cokes/Pepsi (0,33 literfles) € 7,4 (US$ 8)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Congo (DRC)? Kijk hier: Prijzen in steden in Congo (DRC)

Prijzen: Kinshasa   Likasi   Bukavu   Lubumbashi   Uvira   Banana  

Kosten van levensonderhoud in Congo (DRC): Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Congo (DRC) met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking:

voordelig restaurant

€ 7,4
met de helft minder dan in Nederland