Prijzen in Banikoara

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Banikoara? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Banikoara.

Banikoara - hoeveel betalen we in de winkels? Banikoara - wat zijn de kosten en is het leven duurder dan in Nederland? Banikoara - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Banikoara: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 20 uur geleden)

Valuta in Benin: CFA-franc BCEAO (XOF CFA). Voor 10 euro je 6,69 duizend CFA-franc BCEAO krijgen. Voor 100 euro je 66,9 duizend CFA-franc BCEAO krijgen. En de andere kant op: Voor 100 CFA-franc BCEAO je 0,155 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Banikoara? Betaal ik veel voor de boodschappen in Banikoara? Hieronder leest u over de actuele prijzen van voedingsmiddelen en voedselproducten in Banikoara, zoals: (De laatste update: 3 dagen geleden)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Banikoara? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Banikoara? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Banikoara?

Met het gebrek aan tijd en om niet te veel geld te spenderen kun je ook naar fastfood gaan, de kosten van de set (broodje, frietjes en wat frisdrank) is min of meer 9,2 euro. En als we het ons kunnen veroorloven om naar het restaurant te gaan, betalen we een driegangendiner rond 6,2 euro.


En als de reis plannen zijn gewoon voor een bepaalde regio van de wereld, dan misschien zal komen goedkoper dan in Banikoara in nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Togo, Burkina Faso, Nigeria, Ivoorkust en Niger.

Banikoara - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Prijs mac hamburger king of soortgelijke bar € 9,2

mac hamburger king of soortgelijke bar

€ 9,2
Heel erg zoals in Nederland

Restaurantprijzen Banikoara

  1. Maaltijd voor 2 personen, Restaurant in het middensegment, Driegangenrestaurant € 6,2 (CFA 4,1K)
  2. McMeal bij McDonalds (of Equivalent Combo Meal) € 9,2 (CFA 6K)

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Benin? Kijk hier: Prijzen in steden in Benin

Prijzen: Cotonou   Abomey   Abomey-Calavi   Bohicon   Comè   Covè   Lokossa   Ouidah   Pobe   Porto-Novo  

Kosten van levensonderhoud in Benin: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Benin met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: