Prijzen in Bechar

Hoeveel ga je uitgeven in restaurants en bars? Is uit eten gaan duur in Bechar? Hieronder ziet u onze uitsplitsingen en vergelijkingen van prijzen en uitgaven in Bechar.

Bechar - wat zijn de prijzen in de supermarkt? Bechar - zijn de kosten van levensonderhoud hoger dan in Nederland? Bechar - Hoeveel gaat het ons kosten om ons te vermaken en wat zijn de rekeningen die we in cafés en restaurants moeten betalen?
Lees hieronder over de huidige kosten en prijzen in Bechar: voedselprijzen, Restaurantprijzen, levenskosten en amusementskosten (De laatste update: vandaag 8 uur geleden)

Valuta in Algerije: Algerijnse dinar (DZD). Voor 10 euro je 1,45 duizend Algerijnse dinar krijgen. Voor 100 euro je 14,5 duizend Algerijnse dinar krijgen. En de andere kant op: Voor 100 Algerijnse dinar je 0,688 euro krijgen.


Is het duur in winkels in Bechar? Betaal ik veel voor de boodschappen in Bechar? Hieronder vindt u de actuele prijslijst van voedingsmiddelen in Bechar, zoals: (De laatste update: gisteren)

Kun je goedkoop eten in restaurants in Bechar? Wat zijn de prijzen in betaalbare pubs Bechar? Hoeveel moet ik per dag doorbrengen als ik alleen in fastfood eet Bechar?En als u van plan bent een reis naar een bepaalde regio van de wereld, misschien goedkoper dan in Bechar zal worden in de nabijgelegen landen? Zie prijzen in: Tunesië, Marokko, Spanje, Malta en Mali.

Levendig

Huidig overzicht: levenskosten Bechar

Bechar - vergelijking van geselecteerde prijzen met prijzen in Nederland:

Levenskosten Bechar

  1. 1 min. prepaid mobiel lokaal tarief (geen kortingen of plannen) € 0,055 (DZD 8)
  2. Prijs per vierkante meter voor een appartement in het centrum van de stad € 410 (DZD 60K)
  3. Prijs per vierkante meter voor een appartement buiten het stadscentrum € 280 (DZD 40K)
  4. Benzine (1 liter) € 0,32 (DZD 46)

Bechar levenskosten hikersbay.com
Bechar Levenskosten

Wat zijn de verschillende prijzen in de steden Algerije? Kijk hier: Prijzen in steden in Algerije

Prijzen: Annaba   Batna   Béjaïa   Blida   Constantine   Tébessa   Tiaret   Oran   Djelfa   Skikda  

Kosten van levensonderhoud in Algerije: Prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Ontdek de kosten van levensonderhoud in Algerije met onze uitgebreide gids. We bestrijken prijzen voor reizen, uit eten gaan, boodschappen doen en meer. Bovendien krijg je antwoorden op de meest voorkomende vragen over prijzen en kosten van levensonderhoud.

Wil je meer weten over verschillende prijzen? Zie de volgende vergelijking: